Jag saknar dig så mycket att jag har fysiskt ont i kroppen. Jag saknar dig så mycket att det krampar i själen.

Den där Charlie. Vilken jävla hjälte. Det är dags att lyfta på tabulocket och prata högt om psykisk ohälsa. Det drabbar oss alla på ett eller annat sätt nån gång här i livet och det enda botemedelet är att prata högt om det.

Fan.

Hade Alexander Skarsgård som kund. ASSÅ FATTA ALEXANDER SKARSGÅRD. Han är snyggare i verkligheten och sjukt lång och alldeles, alldeles.. underbar.

Men jag har ju en viss förmåga att skjuta mig själv i foten och göra bort mig med den här familjen (ni vet Gustav Skarsgård incidenten på bohem, dör fortfarande på insidan)

Men! Själva säljet gick så jävla smärtfritt, jag skötte mig exemplariskt och gjorde inte bort mig alls, han till och med log mot mig och tackade och var så där alldeles, alldeles.. underbar.

Men! Jag höll mig så länge jag kunde och kollade runt mig innan jag skriker: CAROLA OMG DET VAR ALEXANDER SKARSGÅRD HAN ÄR SÅ JÄVLA SNYGG OCH LÅÅÅÅÅÅNG!
Vem står typ tio meter bort och ger mig världens skummaste blick? Alexander Skarsgård. Vem vänder ryggen till? Alexander Skarsgård. Vem dör pinsamhetsdöden och vill bara sjunka genom jorden? Jag.

Så att eh. Skjut mig. Tackar på förhand. Yours truly - den skummaste tjej Skarsgård familjen stött på.