ÄNTLIGEN! Har julpyntat sen jag kom hem från jobbet. Nu ser det ut som julen kräkts här hemma. Dock är jag nöjdast med min adventsljusstake. Körde lite annorlunda i år. 
Fylld med nötter ist för mossa. 

För övrigt var det jäääävligt kallt när jag åkte till jobbet imorse. Kolla taket på busskuren, helt frostig. Och väldans fin. Var typ därför jag tog kort. 


Jag skulle varit ledig. Jag skulle inte gått upp för tjugo min sen. Men. Saga är i Spanien. Och det är inventering. Så jag jobbar. Idag och imorgon. Fast jag skulle varit ledig. Jag ska iof inte klaga för jag får två lediga helger på raken sen. Men det gör det ju liksom inte lättare för det. Iaf inte idag. 

För övrigt!! Första advent på söndag. Hur mys? Jag är så jävla taggad på att julpynta och lyssna på julmusik och bara julmysa. Äntligen! 
Färgade ju håret. Eller ja, jag slingade håret iaf. Resultat? Syns inte en smula. Inte ens en nyans av rött. Väl spenderade pengar, med andra ord. 

Aa fast inte idag. Idag har jag varit ledig och bara städat. Och betalat räkningar. Fan vad kul det är att vara vuxen. Gjorde ett sånt test på fb, där de skulle räkna ut hur gammal jag var baserat på hur allmänbildad jag var. 
Så att eh. 
Fick för mig att lägga i röda slingor i mitt annars numera svarta hår. Eh. Nu sitter jag här och undrar varför jag färgade håret svart när det var rött. Och varför jag färgar det rödslingit nu när det är svart. Jag kanske borde ge upp det här och bli blond igen. EUW, nej. Eller så skiter jag i hela shebanget och rakar av allt. Kör en Britney liksom. 

Men först ska vi se hur detta slutar. 


Upp och jobba. Igen. Känns fan som jag inte gör annat. Vilket är en sanning i sig. Men jag ska inte klaga, det finns ju dom som inte har något jobb. 

Har för övrigt upptäckt snap chat. Det är hur kul som helst. Nya nöjet. 

Men nu ska jag klä på mig och traska ut i minusgraderna till min lilla butik. 
Ledig. Jag är ledig! Aaahhh. 

Och rastlös. Vad gör man när man inte jobbar? Jag minns inte hur man gör det här. Hur vilar man? Hur får man tiden att gå? Räknas storstädning, färgning av hår och sortering av kläder som att njuta av ledighet? 

Hjälp mig. Jag är arbetsskadad. 
Asså. Jag är så innerligen trött på den där förbannade skit butiken. Men happy news, yours truly får vara ledig imorgon. Och sen ska jag upp och jobba igen bright and early fredag morgon. Känns som om jag skulle behöva vila tills nästa år för att hinna återhämta mig. Så. Segt. Men som jag sa igår, det finns ingen anledning till att klaga, för inget blir ju bättre. Men en sak är ju iaf säker, det här är inget jag gör om igen. Aldrig någonsin, ever. 
Men Gud. Kan folk bara sluta vara sjuka och inte komma till jobbet? En tjej på jobbet är sjuk och kan inte jobba idag, så vem får hoppa in? Jo men visst, yours truly. Dag sju av arbete blir det idag. Och det bästa är att det är inte säkert att jag får vara ledig imorgon eller på torsdag ist, så i absolut värsta tänkbara scenario blir jag inte ledig förrens på lördag. BAM. Tio dagar på raken. Som hittat. Känns ganska fjuttigt att vara ledig i helgen och sen kötta på med mina sedvanliga sex dagar igen. Skjut mig. Måste ta ett litet snack med chefen. Jag har ju visserligen sagt att jag ska kötta på fram till jul och sen förhoppningsvis kunna gå ner en eller två dagar men vi får fan se hur det blir med den saken. Just nu skulle jag lätt kunna sluta igen även om jag inte har ngt annat att gå till. Men så kul ska vi inte ha. 

Okej nu ska jag sluta klaga och rätta till mig. Inget blir ju bättre av att klaga. Hoppas ni andra har en bra tisdag. 

Asså. Jag har fått nackspärr. Vad händer? Det är ju liksom följden av att jag sovit som en liten kanelbulle, men det här har aldrig  hänt mig förut. Sanningen är ju dock att nackspärren inte är alls lika illa som mitt sårade ego. Jahopp, då var man gammal alltså och nu går det väl bara utför. Kul. Jätte kul, verkligen. 


As you all know, så är jag ju sedan typ tusen år tillbaka vegetarian och jobbar ju nu på min väg till vegan. Och något jag verkligen saknat är godis. Godis utan mord och ond bråd död. Och nu äntligen, ÄNTLIGEN har jag hittat vegan godis. Alltså. Happy Tiny. Min favvo är koala gummy bear. Så jävla gott att jag kommer bli tjock.