Ibland, går ingenting som jag vill. Ibland, känner jag att det hade varit bättre att bara lägga sig i ide och inte vakna förens allt gått som jag vill. Vissa dagar kan verkligen kännas så jävla tunga, som att man bara vill att de ska ta slut och allt bara går emot, allt bara tar emot. Idag var en sån dag. Hundarna bara trilskades, chefen kom med dumma kommentarer, dålig hårdag och massa knas med allt. Jag hade utvecklings-samtal med chefen som uttryckte sin oro för min handled och bad mig gå till läkaren. För om det är något kroniskt kan det vara så att jag inte kan vara kvar. Så i väntan på en diagnos, blir jag provanställd i tre månader till, roligt nog med tanke på att den skulle ta slut om bara ett par dagar. Så jag tänkte att jag skulle ringa till vårdcentralen nu direkt när jag kom hem. Men det visade sig ju såklart att de stängde fem och klockan var fem över när jag hittat rätt. Och ja. Då svor jag. Högt, fult och väldigt argt. Så nu tänkte jag med andra ord lägga mig under täcket och inte komma fram förän jag ska gå och jobba imorgon. Och så ska jag tycka lite synd om mig själv. För idag är en sån jävla skit dag.

Ja, måndag morgon och man är på jobbet igen.. Helgen går förbi på tok för fort, och återigen har jag haft fullt ös, knappt känt att jag varit ledig och återigen är jag trött som ett djur. Men helgen har iaf varit en av de roligaste på länge! Började med en lugn hemmakväll i fredags, med csi xl (ärligt, man måste bara älska horatio cane!), lördagen åkte jag och martin på invigning av bovins väskor och sen bar det av till bästa maddes land där resten av helgen spenderades! Var himla mysigt och roligt och fint. Men mer om det sen, nu måste jag jobba lite!

Ja eller morgon rättare sagt. Men this friday night ska nog spenderas hemma, känner att det skulle sitta bra, men tanke på att jag varit sjuk och sådär. Plus att det vankas resa till bästa mandelinos land imorgon. Kommer bli asmys, skulle bli bra väder och allt. Plus att vin, grillning och gott sällskap är ju aldrig fel ;)

Men först ska vi ju jobba lite. Och idag är sista dagen för sommaren då vi stänger kl fem. Buhu i tell you. Och knoxen var för övrigt jätte super mega duktig på jobbet igår och betedde sig super bra. Jag ser ljust på vår framtid på det inte längre så nya jobbet. Haha men de där mornarna när jag öppnar kl 06:30 är fortfarande en liten issue, har svårt att se mig någonsin få med mig tröttmössan då. :P Men men. I love him any ways. Plus att jag börjar bli mega imponerad av hans nos. Igår när vi var ute på lunchen så nosade han upp en död harunge i ett buskage. Det tog honom knappt någon tid alls från det att han fått upp vittringen till det att han hittat haren och markerat. Mjo, jag säger då det, knoxen kommer ÄGA den där viltspårskursen!!



Titta på det där ansiktet. Hur kan man inte bara smälta ihop och dö på fläcken?

Fast idag ska jag gå och jobba, har fått klartecken från vårdentralen att det inte skulle vara några promblem att jobba de har två sista dagarna denna vecka om jag bara tog det lugnt och lyssnade på kroppens signaler. Haha yeah right, det kommer bli fullt ös medvetslös till det att jag kommer hem och med största sannolikhet svimmar på tröskeln. Ja, eller vi får ju se, det ska ju tydligen regna idag, och hundarna brukar ju inte bli sådär jättepepp på att vara ute då.. Men, men any ways.

Just det, by the way...

Grattis världens bästa madde på din 20+ dag idag!!

 

Haha okej, springer gör jag väl kanske inte riktigt, men jag är uppe iaf. Mår som en prinsessa jämnfört med hur jag har mått de senaste dagarna iaf. Jag hade tänkt att gå och jobba idag, eftersom jag har så svårt att vara hemma när jag mår bra. Haha äh, hell, jag har fan svårt att vara hemma även när jag är sjuk! Men så pratade jag med både andré, mami och vårdcentralen och alla sa till mig att vara hemma minst en symptomfri dag eftersom det inte bara är smittorisk utan också en chans att återfå lite krafter. Plus att det räknas tydligen inte som en symptomfri dag om man bara mått bättre halva dagen. Hon på vårdcentralen skrattade lite och sa att jag var en av de få som ringde dit och ville gå tillbaka till jobbet. Rolig och trevlig tant det där.

Mami är ju i gbg och pussar på bebis-catt nu. Jag är faktikt väldigt avis. Och jag har så mkt att göra de närmaste veckorna att jag inte kommer hinna ner och hälsa på förens typ mitten av september tidigast. Känner mig som en dålig syster och moster. Men jag lovar att komma så fort jag bara kan! Men nu tänkte jag hoppa in i duschen.

Ja. Fortfarande helt slut som artist. Men det positiva är att jag inte mår illa längre, nu är jag bara totalt orkeslös. Beror antagligen på att jag inte ätit på 2 dagar. Eller jo det har jag ju, men det har ju inte stannat i magen särsklit länge. Åt soppa igår som det verkade som att jag fick behålla, men vid ett i natt var det dags för den att säga adjö. Det finns fan få saker jag avskyr så mkt som att vara magsjuk.

Men jag vill iaf bara berömma min underbara chef lite. Det är sån himla skillnad på företag och chefer. Hade jag jobbat kvar på det andra jobbet, hade cheferna där sagt något i stil med -"Klarar du att ta dig hit, klarar du att jobba." Medan bästa linda sa åt mig att gå hem. Och tur var väl det, kom ju knappt ut med min egen hund igår. Stackars knoxen. Men any ways. Det är så himla underbart med en förstående och snäll chef. Bästa linda.

Näe nu måste jag gå och lägga mig en stund igen. Det är lite jobbigt att sitta upp om jag ska vara ärlig.
Ja, precis så känner jag mig nu. Kom till jobbet idag, kräktes och blev hemskickad av chefen. Jag känner mig så himla dum, kanske man borde lyssna på kroppen nån gång? Jag mådde ju visserligen ok när jag vaknade imorse, men illamåendet som kom sen var fan inte att leka med. Men eftersom jag är döv för min egna kropp så struntade jag ju i kräkreflexen som kom när jag åt frukost och kastade bort frukosten, drack ett glas vatten och tog en alvedon ist. SMART, tiny.
Jag hatar verkligen att vara sjuk på en arbetsdag. Och jag hatar att jag är så lojal att jag blir arg på mig själv när jag är sjuk. Linda sa att det var ok. Hanna sa att det var ok. Arbetstränar Ulrika sa att det var ok. Men varför mår jag då typ sämst över att jag går hem? Varför blir jag så jävla arg på mig själv att jag börjar gråta när jag kräks?

Öhm. Måste gå. Det är på g igen. Haha, precis såna saker som är viktiga att skriva i sin blogg, eller hur?
..smygfotar jag saker, som vanligt. Här är dagens:















Ja. Fast jag har fotat mer. Men det orkar jag inte lägga upp nu.

Alltså. Varnar igen känsliga läsare. Men detta ÄR ett skryt inlägg.


Chefen Linda har ju börjat köra freestyle med sina vovvar, och då tänkte jag att det kanske skulle kunna vara något för min lilla snusmumrik. (Och för er som inte vet så är freestyle typ dans med hund) Så sagt och gjort, vi började träna in det simplaste enklaste - Spinn och snurra. Snurra kan ju knoxen sen tidigare, men inte spinn vilket är att snurra åt andra hållet. Han lärde sig det skitsnabbt. Ja, eller med viss hjälp av handtecken, men ändå. Sen gav vi oss på "emellan" vilket är då gå in emellan benen. Tog typ tre gånger, sen kunde han det kommandot med. Då bestämde jag mig för att bara prova att sätta ihop ett mininummer. Ingen press, bara på skoj. Numret bestod av snurr, emellan och spinn. I den ordningen. Ett, två, tre inga konstigheter. Och ingen förväntan på att han skulle klara det heller - jag menar vi är ju faktiskt nybörjare. Men man har ju bara världens bästa hund. Han klarade det galant. Bara sådär. ÄLSKAR MIN SUPER DUKTIGA HUND!!♥



-"Emellan!"

Just have a little patience
I'm still hurting from a love I lost
I'm feeling your frustration
Any minute all the pain will stop.

Just hold me close inside your arms tonight
Don't be too hard on my emotions.

'Cause I
Need time
My heart is numb, has no feeling
So while I'm still healing
Just try and have a little patience.

I really wanna start over again
I know you wanna be my salvation
The one that I can always depend.

I'll try to be strong
Believe me I'm trying to move on
It's complicated but understand me.

'Cause I
Need time
My heart is numb, has no feeling
So while I'm still healing
Just try and have a little patience.

'Cause the scars run so deep
It's been hard but I have to believe
Just have a little patience

Have a little patience
My heart is numb, has no feeling
So while I’m still healing
Just try and have a little patience



Ibland. Bara ibland, kommer jag på hur stor min hund är. Vilket är helt sjukt. Och ibland, men bara ibland, kommer jag på hur stor lillebror är. Vad fan hände med mina små grabbar? Båda har suttit i min farm, blivit tröstade och vaggade till sömns. Nu får de inte plats..

♥ Vackra, vackra barn. Vad jag önskar dig allt det fina här i världen. ♥

Seems like just yesterday
You were a part of me
I used to stand so tall
I used to be so strong
Your arms around me tight
Everything, it felt so right
Unbreakable, like nothin' could go wrong
Now I can't breathe
No, I can't sleep
I'm barely hanging on

Here I am, once again
I'm torn into pieces
Can't deny it, can't pretend
Just thought you were the one
Broken up, deep inside
But you won't get to see the tears I cry
Behind these hazel eyes

I told you everything
Opened up and let you in
You made me feel alright
For once in my life
Now all that's left of me
Is what I pretend to be
So together, but so broken up inside
'Cause I can't breathe
No, I can't sleep
I'm barely hangin' on

Here I am, once again
I'm torn into pieces
Can't deny it, can't pretend
Just thought you were the one
Broken up, deep inside
But you won't get to see the tears I cry
Behind these hazel eyes

Swallow me then spit me out
For hating you, I blame myself
Seeing you it kills me now
No, I don't cry on the outside
Anymore...
Anymore...

Here I am, once again
I'm torn into pieces
Can't deny it, can't pretend
Just thought you were the one
Broken up, deep inside
But you won't get to see the tears I cry
Behind these hazel eyes

Here I am, once again
I'm torn into pieces
Can't deny it, can't pretend
Just thought you were the one
Broken up, deep inside
But you won't get to see the tears I cry
Behind these hazel eyes


Känsliga läsare varnas, deprimerat inlägg. Ligger i sängen just nu och funderar på veckan som varit.. Jävla skit vecka. Jag tycker att det är så himla skönt att det är fredag imorgon så ni anar inte. Jag har funderat en hel del den senaste tiden över många saker. Så mkt saker att jag blir helt snurrig. Jobbet, framtiden, det som varit, det som kommer, kärleken, garderoben, hemmet, hunden.. Ja över typ allt i mitt liv. Pessimisten i mig säger att det finns så mkt saker som är fel och så mkt saker som måste åtgärdas medan optimisten i mig säger att jag ska ruska om mig, skratta lite och vara lika glad som alltid. För hur kan man vara glad om man inte är ledsen ibland? Ja, eller alltså ledsen är jag ju inte, jag känner mig bara allmänt låg. Som om jag traskar runt i för stora stövlar i lera under årets största regn oväder. I motvind dessutom. Ja. Precis så känns det. Try smiling now, you optimistic bastard! Nej men iaf. Jag är inte deprimerad. Jag är glad. Jag behöver bara påminna mig själv om det ibland. Sov gott, mina vänner, imorgon är det fredag!
Japp. Då var man på jobbet igen. Det börjar bli hårt att gå upp nu, men tanken på att helgen är i antågande är en avgörande faktor för att jag ska komma upp ur sängen. Sitter iaf och löser lite korsord och dricker lite kaffe, det är än så länge bara 3 hundar här.. Men det märks att vardagen börjar komma igång för de flesta, det kommer fler och fler hundar varje dag. Plus att idag är lite extra spännande, det kommer ytterligare en ny hund till dagis, sid - en powder puff som inte ens är året fyllt. Vet inte riktigt vad jag tycker om så unga hundar på dagis, men samtidigt är det ju positivt på så sätt att man mkt enklare kan forma hunden. Any ways stor fråga det där. Måste iaf ge lite hundar frukost nu.
För er som inte vet så betyder OMFL- oh my *censur* lord. Och det är nog de orden som bäst sammanfattar denna tisdag. Alltså herre jesus, trodde aldrig den här dagen skulle ta slut. Kaos kaos kaos från början till slut. Men jag tänker inte gå in på några detaljer, det är bara dumt. För som sagt nu är dagen äntligen över, och efter regn kommer solsken, vilket då i sin tur måste betyda att imorgon kommer bli en toppen dag! Sov gott, mina vänner. Det kommer iaf jag göra!

Hinner bara skriva lite snabbt, måste dra till jobbet om 20. Det är min öppningsvecka och jag börjar liksom halv sju hela veckan.. Det var rätt ok att gå upp igår, men idag så är det fan segt. Hihi men att få sluta tidigt gör det hela så värt det.

De senaste två dagarna har vi dragit iväg till högdalstoppen och gått på kvällspromenad. Har varit så himla mys, men jävlar vad det bränner i benen. Jag tror att det säkert är typ en kilometers uppförsbacke.. Vi drar nog iväg ikväll också, men det beror nog på vädret. Igår när vi nådde toppen så började det störtböleregna. Inte mys.

Men. Nu fick jag ju bråttom igen. Sataani.

Jävlar, vad fort den här helgen gick! Helt stört. Kan visserligen bero på att jag i stort sett sov bort lördagen. Mami och robban kom förbi på en fika och när de gått så la jag mig på soffan och läste en tidning. Sen började jag må dåligt av någon konstig anledning och somnade.. Vaknade vid sex då andré kom hem och åt lite mat, sen somnade jag igen och sov fram till åtta idag. Hihi måste vart tröttheten från hela veckan som kom över mig. Fast det tråkiga är att jag inte känner mig helt hundra, kanske håller jag på att bli sjuk? Kunde ju iaf inte komma på ett sämre tillfälle, jag menar jag har ju bara jobbat en vecka? Kul att ringa det samtalet.. Hihi, INTE. Ska ju by the way dessutom öppna hela veckan, eftersom jag har fått gå upp i heltid på jobbet! Hihi grattis till mig! :D Ser dock inte fram emot att gå upp typ fem på morgonen för att försöka frakta min trötta hund till jobbet. Omöjligt uppdrag? I think so. Han var ju fan seg att få upp även när jag jobbade på crt och började typ 11?



Jag vaknade tidigt idag, redan vid åtta men låg kvar i sängen och mös en stund. Var så himla underbart att slippa gå upp direkt och börja ladda inför dagen. Det har varit en väldigt skön jobbvecka, inga draman eller så, och allt annat har flytit på precis som det ska.

Igår kom kära svägerska och svåger förbi och vi satt och hängde lite. Men helt out of the blue så blev jag helt plötsligt kanon trött, och klockan var bara 11? Men det var iaf mkt trevligt och en riktigt bra nykter fredagkväll.

Men iaf. Idag lyser solen och det är ca 15 grader i skuggan på balkongen. Jag hade tänkt att ha en städ-dag här hemma idag, verkligen bara storstäda allt! Torka bort allt slem som sitter överallt, putsa fönster och dammsuga. Men ska det blir bra väder får det vänta till en regning dag!

Any ways, måste ut med Knoxen nu, han har äntligen vaknat! ♥

Precis så mkt väger min lilla systerdotter som kom till världen igår. Tror ni jag är stolt över min älskade syster? Hon är jättevacker, lilla pricken, med massa brunt hår och världens minsta näsa. Grattis fina, fina ni. Det här gjorde ni bra.

Idag går tankarna till min älskade syster yster som åkte in på bb igår kväll! Jag har knappt sovit en blund (hur skulle jag kunna?) och bara legat och tänkt och varit superglad för både cattas och glenns skull. Jag undrar verkligen hur det är med mitt hjärta, om allt gått/går bra (sånna här saker kan ju ta lite tid) och om liten mår bra.. Men det är ju liksom inte rikigt läge att ringa mitt i natten under kaoset som blir bara för att berätta att jag tänker på dom och önskar så innerligen av hela mitt hjärta att jag vore där.. Åh, ystra, hoppas ni mår bra och att du klarar detta! (Vilket jag veeet att du gör, eftersom du är min egna supertjej ♥)
Men iaf. Grattis på födelsedagen, älskade systerdotter!



P.S- Jag var nog lite trött igår, eftersom syster var beräknad idag, den 11/8.

Jag är faktiskt (peppar,peppar) piggare idag. Gick och la mig astidigt, för jag var så in i berget trött. Duschade också innan jag hoppade i säng och ångrar lite idag att jag inte torkade håret innan. Men wtf, det ska tydligen ändå regna hela dagen så håret kommer ändå inte vara sig likt.

Idag är syster ysters lilla prinsessa beräknad att komma, men än så länge har jag inte hört något. Fast jag har för mig att just förstagångsföderskor brukar gå över tiden. Visst är det väl så? Aja det spelar egentligen ingen roll, för jag blir glad vilken dag hon än får för sig att komma.

Det börjar komma fler och fler hundar tillbaka till dagis, vilket är rätt kul. Men chefen varnade oss för att det kommer nog bli en lite kämpig höst, för vi ska få in ett helt gäng med nya hundar. Ja eller, gäng och gäng, ett par st iaf. 

Näe, nu måste jag lägga på ett kol.  
Hur kommer det sig att tisdagen ofta är värre än måndagen? Jag förstår inte hur det funkar.. Igår var jag inte alls lika trött som jag är idag.. Kollade vädret nu på morgonen också. Det ser inte bra ut mina vänner. Kallt och regnigt, nästan som att hösten redan är på väg med stormsteg. Gillas inte av mig. Sa det till andré igår att jag skulle vilja att sommarvärmen kom tillbaka, bara för typ en vecka. Känns inte som att jag har haft sommar klart ännu.

Hihi sen får vi väl se hur kul Knox tycker att det ska bli att gå och jobba idag.. Igår ville han inte följa med så han fick stanna hemma. Kommer nog få släpa mitt lilla hjärta om han ska med. Särskilt om det regnar. Då kommer han inte bli lycklig.

Så var det dags att gå och jobba igen.. De här två semesterveckorna har gått fort! Jag skulle lätt kunna ha två veckor till, utan att tveka. Men det blir inte många kronor i slutet av månaden..

Men vi får ju inte glömma det viktigaste idag, världens bästa mami fyller 29! (igen) Hipp hipp Hurra!



Känns som att det är första dagen på evigheter som jag vaknar upp här hemma. Vilket i sin tur gör att det känns konstigt att göra det. Missförstå mig rätt, det är superskönt att vara hemma men samtidigt så är saknaden efter ystra, glenn, bebismagen, wiski&kråkan och hela göteborg enorm. Den är nästan som värst nu. Lite sånäramenändåsålångtborta feeling över det hela. Vågar knappt titta på bilderna därifrån med rädslan över att jag ska börja böla som en ett barn. Igen. Hua, det var jobbigt att åka hem igår.

Men any ways. För att lätta upp det hela lite så kan jag ju bara säga att jag har haft det så himla underbart. Och det var så himla kul att träffa alla göteborgare igen. Hihi det är helt sjukt hur annorlunda det kan vara med folket, staden och allt annat på bara andra sidan sverige. Man kan säga att jag har en liten crush på göteborg nu. Haha, det mina vänner trodde jag aldrig att jag skulle säga. Och sen så har jag lovat glenn att nästa gång jag kommer ner så ska jag ta med mig andré. Det är fan på tiden nu.



Vackra, fina du. I ♥ U.

Hittade den här listan på fina gbg Malins blogg (Malinism) och var ju bara tvungen att kopiera. Fast svara själv såklart.

På den här listan får du bara svara med ett (1!) enda ord.

1. Var är din mobiltelefon? Databordet

2. Var är din andra hälft? Sover

3. Ditt hår? Jobbigt

4. Din mamma? Hägersten

5. Din pappa? Borta

6. Det bästa du vet? Hunden

7. Din dröm inatt? Bortglömd

8. Din dröm/ditt mål? Vetinteän

9. Rummet du är i? Vardagsrum

10. Din hobby? Fotografi

11. Din skräck? Spindlar

12. Var vill du vara om 6 år? Framme

13. Vart var du igår kväll? Här

14. Vad är du inte? Blyg

15. En sak du önskar dig? Iphone

16. Var du växte upp? Hägersten/fisksätra/hägersten

17. Det sista du gjorde? Funderade

18. Dina kläder? Använda

19. Din TV? Av

20. Ditt/dina husdjur? Knox/Babbsan

21. Din dator?

22. Ditt humör? Tippitoppi

23. Saknar någon? JA!

24. Din bil? Nope

25. Något du inte har på dig? Smink

26. Favoritaffär? Ikea

27. Din sommar? Minnen

28. Älskar någon? Flera

29. Favoritfärg? Militärgrön

30. När skrattade du senast? Imorse

31. När grät du senast? Igår

Fan. Ligger i sängen i familjen söderström-filanders gästrum och inser att jag ska åka hem imorgon. Det här har varit min längsta tripp hit till götet, men även den som har gått fortast. Känns så himla tråkigt att åka hem, vill egentligen inte det. Jag vill stanna bara ett litet tag till. Göteborg är en så himla vacker stad, alla är så trevliga och världens bästa syster bor här. Fan jag blir riktigt ledsen när jag inser att den här resan snart är slut. Och på måndag blir det ju tillbaka till verkligheten. Näe, måste lägga mig och sova nu. Och tänka på ngt annat en stund. God natt nina kära vänner. Vi ses i sthlm imorgon!
Igår satte jag ut ett ljusfat med tre ljus på balkongen. Idag... Idag är det bara ett kvar. Kom på att dom där jävla skitskatorna snor värmeljus. Kul. Jävligt kul, i tell you.



Tycker ni också att det saknas något?

Idag så åker ju jag och mami till gbg! Jag är superglad och jätte taggad! Packade klart igår, men lär nog packa om igen ungefär trettio gånger innan jag har åker. Vad kan jag säga? Det är sån jag är.

Är det någon som vet varför man har eller får visdomständer? Att det är ärftligt vet jag redan, för det är inte alla som får alla 4.. Eller får någon överhuvudtaget. Men any ways så är en av mina på g nu igen och det är lite irriterande sådär. Haha med tanke på att jag är helt svullen på vänster sida av ansiktet. Haha you should see me now. Så himla het. Och nej, jag tänker inte lägga upp en bild. För så farligt är det inte. Eller...? haha ;)

Men i alla fall. Blir nog lite sisådär med updates de närmaste dagarna, känns inte som att det kommer bli mkt data tid i gbg. Så överseende tack.





Verkar som det blir en resa till Götet imorgon. Var när hur? I dont know. Men iväg ska jag. Sådeså.



Fick precis dödsångest panik över att lämna Knoxen. Damn it varför blir det alltid så?



Titta. PUPPY EYES!

Har gud så tråkigt. Hunden sover, sambo sover, det är molnigt ute.. Hua. Så i brist på annat så leker jag som vanligt paparazzi.



Min tröja.



Min lugg.



Vovve jag ska ha som pensionär. Prazsky Krysarik. Säg det fort om du kan.



Fjäril som fått för sig att han bor här.

Jaha. OCH NU DÅÅ??!!

Jag som annars är så in i norden effektiv har kännt att min effiktivitet har gått på semester. Det händer fan inte mkt på dagarna numera. Men det är det värt. Önskar bara att jag hade lite längre semester. Typ att de första dagarna inte räknades eftersom det var dåligt väder? Gud vad jag önskar att det kunde vara så.


Men iaf. Denna vecka bär det ju av till gbg. Har inte bestämt var när hur än, men jag vet iaf att jag vill ha en eller två dagar hemma innan det är dags att gå upp och jobba på måndag morgon. Hatar att komma hem direkt från någonting och för att bara hoppa i säng och gå och jobba sen. Jag vill ha minst en dag hemma så man hinner landa igen. Men jag vet inte. Det kanske bara är jag. Idag ska jag iaf förhoppningsvis till vårdcentralen. Men det beror ju på om dom ringer upp eller inte. Haha daaahh..

Näe, nog med data tid för idag, dags att gå ut i solen!