38 DAGAR KVAR!!!!!! 







Jag köpte finfina popcorn till min man i dag. Kom på när jag var på väg hem att jag köpte dom JAG ville ha. För jag visste ju innerst inne att han egentligen ville ha citron lakrits smak. Men jag köpte de här. För de fina färgerna. Och hallå - crazy rainbow. Man bah come on! 
CRAZY RAINBOW. Jag älskar den ordsammansättningen. Jag ska döpa mina barnhundar till det. Just det. Barnhundar = valpar. 


Vad var det i de där popcornen egentligen? 
För ett år sen väckte du mig med en blöt tennisboll för att somna om med den i soffan. Vi gick ut när du bestämde dig för att vakna på riktigt. För ett år sen var jag inte tillräckligt snabb att stoppa dig innan du sprang ner i den största, lerigaste vattenpölen. För ett år sen blev du sur för att jag tvingade in dig i duschen, du förstod verkligen inte varför, när du badat så duktigt på egen hand. För ett år sen tyckte du att jag var den dummaste matten i världen som läste bok när jag skulle klappa på dig. 


För ett år sen hade vi en Tiny och knoxen dag. Om jag vetat att de var en av de få vi skulle få dela tillsammans hade jag badat med dig i vattenpölen. Jag skulle kastat bananen till armarna trillade av och jag skulle inte ha tvingat in dig i duschen. Och jag skulle slängt alla böcker i hela världen och bara kramat dig. Ett år. 




Tiden går så fort nu, fast ändå inte tillräckligt snabbt. Dock börjar alla bitar falla på plats, och alla lösa trådar börjar ordna till sig. Oh my. The happiness. 
Okej, chocken har någorlunda lagt sig, men jag har knappt fattat vad som hänt. Jag blev överraskad av mina fina vänner och min älskade syster i lördags när jag trodde att jag skulle gå och jobba. BAM, möhippa bara sådär. Hade dock sjukt kul, och jag är ganska tacksam över att det är avklarat. My god, stressen över att inte veta när och hur tog nästan knäcken på mig. Men ni ska alla ha det största tacket i världen och jag är så sjukt glad att ni ordnade en så fantastisk dag åt mig med så mycket skratt och tokigheter. 

Så nu är det bara min blivande man kvar. Och i know nothing, MOHAHAHA. 


Bjuder på en liten hemgångsbild. Vi var inte alla med, men jag var i sån total chock att jag inte kom ihåg att fota själv. 

Puss!